Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Engasjert barnehagelærer søkes for Haugland Gårdsbarnehage Askøy AS
Haugland Gårdsbarnehage Askøy AS
Engasjert barnehagelærer søkes Vi søker engasjert barnehagelærer til barnehagen vår. Stillingen er et vikariat med varighet til ca januar/februar 2020. Vi søker etter deg som: er engasjert og har stor interesse for barns mestring og utvikling er opptatt av å skape gode dager for barna med varme og humor er god på å ta barnas perspektiv. er entusiastisk og positiv er fleksibel er en omsorgsfull voksen og ser hvert enkelt barn Det er ønskelig med kjennskap til dyr, men ingen betingelse. Du må ha godkjent utdanning som førskolelærer eller barnehagelærer.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Spesialrådgiver spe- og småbarn 100 % fast - Barnevernstjenesten for Fagavdeling Barn og familie, Barnevernstjenesten
Fagavdeling Barn og familie, Barnevernstjenesten
Spesialrådgiver spe- og småbarn 100 % fast - Barnevernstjenesten Har du en særlig interesse for å forstå samt bistå spe- og småbarn som trenger noe ekstra så tidlig som mulig? Barneverntjenesten på Askøy har ledig en fast stilling som rådgiver/spesialrådgiver (en spesialisert kontaktperson). Barneverntjenesten arbeider etter spesialistmodellen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

SERVICETEKNIKER PUMPESERVICE for Karsten Moholt AS
Karsten Moholt AS
SERVICETEKNIKER PUMPESERVICE Karsten Moholt pumpeservice utfører service, vedlikehold og salg av kloakk, overvannspumper og fontener for kommuner, borettslag, bygg og anlegg og private. Karsten Moholt pumpeservice utfører service på alle kjente pumpetyper og pumpesystemer. Vi ser etter en Servicetekniker med elektroerfaring og kjennskap til VVS/VA. Erfaring fra arbeid på pumpe -- kloakk (ca. 70 %), vannforsyning, varmesirkulasjon.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 20-01-2019

Fagarbeider anleggsmaskinfører 100% fast - Samferdsel for Kommunalavdeling teknisk, Samferdsel
Kommunalavdeling teknisk, Samferdsel
Fagarbeider anleggsmaskinfører 100% fast - Samferdsel Ved Kommunal teknisk avdeling samferdsel er det ledig stilling som fagarbeider som anleggsmaskinfører. Et team på 10 personer er ansvarlig for forvaltning, drift og vedlikehold av det kommunale vegnettet samt andre kommunale anlegg. Vegnettet utgjør ca 112 km veg, fortau og gangveg. Arbeidsområdet blir med hovedvekt på reparasjoner innen vann-og avløpsnettet og mindre vegprosjekt. I tillegg kommer oppgaver innen ordinær drift og vedlikehold.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 22-02-2019

Salgsmedarbeider for VERANDA AS
VERANDA AS
Salgsmedarbeider Veranda AS er markedsledende leverandør av vinterhager, rekkverk og skyvedører. Produktene er av meget høy kvalitet i glass og aluminium. I tillegg bidrar de til økt trivsel/komfort og verdi for mennesker og deres boliger. Selskapet holder til i lyse og fine lokaler på Storbotn Næringspark, Askøy. Datterselskapet Accord Glassbygg AS holder til i samme bygg, og er forhandler for Veranda produkter i Bergensområdet.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 22-01-2019

Fast 27 % stilling for fagarbeider/pleiemedhjelper - Kleppestø sykehjem, Natt for Fagavdeling helse og omsorg, Kleppestø sykehjem, Natt
Fagavdeling helse og omsorg, Kleppestø sykehjem, Natt
Fast 27 % stilling for fagarbeider/pleiemedhjelper - Kleppestø sykehjem, Natt Natt-avdelingen ved Kleppestø sykehjem søker etter dyktige fagarbeidere eller pleiemedhjelpere som vil arbeide hver 3. helg. Du må være reflektert og engasjert, opptatt av god kvalitet i tjenesten og opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø Sykehjemmet er inndelt i avdelinger med ulike typer opphold. Lokalmedisinsk enhet (1a) er en korttidsavdeling som i hovedsak er inndelt i 3 ulike typer opphold.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Kontaktperson og barnevernsvakt 100 % fast - Barnevernstjenesten for Fagavdeling Barn og familie, Barnevernstjenesten
Fagavdeling Barn og familie, Barnevernstjenesten
Kontaktperson og barnevernsvakt 100 % fast - Barnevernstjenesten Presentasjon av stillingen: Barneverntjenesten på Askøy har ledig en fast stilling som kontaktperson der 50 % av stillingen p.t. er knyttet til oppfølging av barn som mottar hjelpetiltak i hjemmet og de resterende 50 % knyttet til barneverntjenesten på Askøy sin egen barnevernsvakt som vi har i ukedagene i tidsrommet kl 13.30- 23. Fra kl 21 er det hjemmevakt med mindre det skjer noe akutt eller en må sluttføre påbegynt arbeid.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Kontaktperson barneverntjenesten 100 % fast - Barnevernstjenesten for Fagavdeling Barn og familie, Barnevernstjenesten
Fagavdeling Barn og familie, Barnevernstjenesten
Kontaktperson barneverntjenesten 100 % fast - Barnevernstjenesten Presentasjon av stillingen: Barneverntjenesten på Askøy har ledig en fast stilling som kontaktperson. P.t.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Servicetekniker med kompetanse på EX utstyr for Karsten Moholt AS
Karsten Moholt AS
Servicetekniker med kompetanse på EX utstyr Vi søker en medarbeider som skal reise på oppdrag on- og offshore, som servicetekniker. Oppdragene dreier seg mye om inspeksjon av elektrisk og ikke elektrisk utstyr. Kandidaten må ha kompetanse på EX utstyr, og det er ønskelig med erfaring med installasjonsarbeid, overtrykkssystem EXp. Vi ser spesielt etter en kandidat som har har kunnskap om og erfaring med inspeksjon av ikke-elektriske tennkilder.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019

Fagarbeider 70 % Fast - Kleppestø sykehjem, Natt for Fagavdeling helse og omsorg, Kleppestø sykehjem, Natt
Fagavdeling helse og omsorg, Kleppestø sykehjem, Natt
Fagarbeider 70 % Fast - Kleppestø sykehjem, Natt Nattavdelingen på Kleppestø sykehjem søker etter dyktige fagarbeidere som er reflektert og engasjert, som er opptatt av høy kvalitet i tjenesten og som vil bidra til et godt arbeidsmiljø Sykehjemmet er inndelt i avdelinger med ulike typer opphold. Lokalmedisinsk enhet (1a) er en korttidsavdeling som i hovedsak er inndelt i 3 ulike typer opphold. Opphold for palliative pasienter (Lindrende enhet), kommunalt øyeblikkelig hjelp plasser(KAD) og ordinære korttidsopphold. Denne avdelingen befinner seg i 1. etg, nært beliggende til Askøy legevakt.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019