Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Selger søkes deltid til YX 7-Eleven Kleppestø for SHELL 7 ELEVEN KLEPPESTØ AVD 7517
SHELL 7 ELEVEN KLEPPESTØ AVD 7517
Selger søkes deltid til YX 7-Eleven Kleppestø Er du den nye selgeren ved YX 7-Eleven? Nå har du mulighet til å bli deltidsansatt ved YX 7-Eleven. Som selger i YX 7-Eleven har du arbeidsoppgaver som spenner fra baking og vasking til varehåndtering og mersalg. Men fremfor alt: Hos oss er du fra første dag en av de viktigste brikkene for å gjøre den virkelige sjefen fornøyd - altså kunden. Vi ønsker to personer som er villig til å gi kunden det lille ekstra til alle tider på døgnet. Stillingstørrelse er ca 70%. Hvem er du?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 12-04-2019

Lyst til å jobbe som befarer i Norges største monteringsselskap? for MONTERA AS
MONTERA AS
Lyst til å jobbe som befarer i Norges største monteringsselskap? Lyst til å jobbe som befarer i Norges største monteringsselskap? Vi er i stadig vekst og søker etter flere serviceinnstilte befarere/ oppmålere til vår avdeling i Oslo og Trondheim. Arbeidsoppgaver: · Oppmålinger, beregninger og laserskanning · Befaring av boliger som skal renoveres, skifte kjøkken, planløsninger etc.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Vi jakter på flere pizzaentusiaster! for DOMINOS PIZZA DA
DOMINOS PIZZA DA
Vi jakter på flere pizzaentusiaster! Er du utadvendt og liker å jobbe med andre mennesker? Er du effektiv i en hektisk hverdag samtidig som du klarer å beholde roen? Er du ansvarsfull, løsningsorientert, effektiv, initiativrik, kvalitetsbevisst, smilende, engasjert, positiv, energisk, motivert og en god lagspiller? Er du bevisst på din rolle som en god og lojal ambassadør for din arbeidsgiver? Og sist men ikke minst - er du en pizzaelsker? Svarer du ja på mange av disse spørsmålene, anbefaler vi deg å lese videre!
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Pedagogisk leder 100 % fast - Kleppestø barnehage for Fagavdeling barnehage, Kleppestø barnehage
Fagavdeling barnehage, Kleppestø barnehage
Pedagogisk leder 100 % fast - Kleppestø barnehage Kleppestø barnehage er en fem avdelings barnehage som ligger sentralt i Kleppestø. Barnehagen har 5 avdelinger, 2 småbarnsavdelinger (0 - 3 år), 2 store barns avdelinger (3 - 6 år) og 1 aldersblandet (0 - 6 år) Barnehagen jobber utfra Askøy kommunes visjon: TETT PÅ - utviklingen, TETT PÅ - menneskene. Barnehagen er åpen hele året og har åpningstid fra klokken 07.15 - 16.45. Kleppestø barnehage ligger i nærheten av offentlige kontorer, skoler, SFO og andre barnehager.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Servicetekniker med kompetanse på truck for Karsten Moholt AS
Karsten Moholt AS
Servicetekniker med kompetanse på truck Vi søker Servicetekniker til å utføre service, reparasjon og vedlikehold av trucker og EX trucker i vårt verksted og ute hos kunde offshore og på land.Arbeidsoppgaver:Feilsøking, overhaling og reparasjon av truckerSalg av vedlikeholdsavtalerSakkyndige kontrollerAnnet mekanisk arbeid på vår avdeling PumpeserviceKvalifikasjoner:Fagbrev mekaniker / elektro / automasjonErfaring med reparasjon av truckerErfaring med EX utstyr og gyldige offshorepapirer er en fordelTruck sertifikat, T1, T2, T3, T4 + klasse B sertifikatPersonlige egenskaper:Selvstendig og ansva
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 13-05-2019

Direktør \| Karsten Moholt Digital for Karsten Moholt AS
Karsten Moholt AS
Direktør \| Karsten Moholt Digital Ta fremtidens prediktive vedlikehold ut i det globale markedet Karsten Moholt har jobbet med digitalisering og automasjon i en årrekke, og har nå klar løsninger for å predikere vedlikeholdsbehov basert på AI-analyse av driftsdata fra tusenvis av motorer. Vi ser etter en kommersiell leder for forretningsområdet digital som med troverdighet kan vise potensialet våre løsninger har for nye og eksisterende kunder og skape eksponentiell vekst de kommende årene.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Vi søker engasjert og driftig butikksjef til Juvik! for EUROPRIS JUVIK 369
EUROPRIS JUVIK 369
Vi søker engasjert og driftig butikksjef til Juvik! Vi søker nå ny butikksjef til vår butikk på Juvik. Som Butikksjef er du en inspirerende, tydelig og motiverende leder som elsker å ta regi og tydeliggjøre felles mål. Gjennom coaching utvikler du kontinuerlig ditt energiske team. En lojal og selvgående leder som er opptatt av rutiner, struktur og planlegging - fordi nøkkelen til suksess hos oss er å ligge i forkant. Ditt vinnerinstinkt, gode lederegenskaper og gjennomføringsevne innebærer at du vil lykkes, både med å skape gode kundemøter, veiledning, salg og et godt resultat for butikken.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Skogsarbeider/Tømmerhogger for SAFEJOB BERGEN AS
SAFEJOB BERGEN AS
Skogsarbeider/Tømmerhogger For kunde søker vi trefeller med variert erfaring innen trefellling og linjerydding.
Registrert : 12-03-2019 Søknadsfrist : 10-04-2019

Digital Forretningsutvikler Isbjørn Is for Isbjørn-Is
Isbjørn-Is
Digital Forretningsutvikler Isbjørn Is Er du lidenskapelig opptatt av å skape og utvikle gode kundeopplevelser, samtidig som du raskt ser verdien av mulighetene som ny teknologi kan gi? Da er du kanskje den vi ønsker skal være med oss på reisen videre med å skape uovertrufne kundeopplevelser basert på sterk forretningsteft, god merkevareforståelse og kundeinnsikt gjennom en analytisk tilnærming. Du er nok typen som er proaktiv, nysgjerrig og kanskje litt utålmodig.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 19-04-2019

Er du vernepleier og klar for nye utfordringer? - Fagavdeling helse og omsorg, Kleppestø sykehjem, Post 3A, 3B og 3C for Fagavdeling helse og omsorg, Kleppestø sykehjem, Post 3A, 3B og 3C
Fagavdeling helse og omsorg, Kleppestø sykehjem, Post 3A, 3B og 3C
Er du vernepleier og klar for nye utfordringer? - Fagavdeling helse og omsorg, Kleppestø sykehjem, Post 3A, 3B og 3C Ved Kleppestø sykehjem post 3abc er det ledig 100 % stilling for vernepleier. Vi har stort fokus på miljøterapi og personsentrert omsorg og ønsker oss derfor en vernepleier med på laget! Post 3a og 3b er skjermete enheter som begge har 10 beboere med demenssykdom/alderspsykiatri. Post 3c er en forsterket skjermet enhet med 5 pasienter. Vi kan tilby en spennende stilling sammen med kompetente og kjekke kollegaer.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019