Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Maskinsnekkre/Benkesnekker for Johnsen Glass Vindusfabrikk AS
Johnsen Glass Vindusfabrikk AS
Maskinsnekkre/Benkesnekker Vi søker etter en dyktig Maskin/Benkesnekker til vår dør og vindusproduksjon. Stillingsnummer: 1247-2018-11-36 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Kulturskolelærer i teater - Askøy kulturskole for Fagavdeling kultur og idrett, Askøy kulturskole
Fagavdeling kultur og idrett, Askøy kulturskole
Kulturskolelærer i teater - Askøy kulturskole Vi har ca. 400 registrerte elever. I tillegg gis det undervisning til ca. 365 skolekorpsmusikanter i 13 skolekorps. Det pedagogiske personalet består av ca. 25 lærere fordelt på 10 årsverk. Ledig fast stilling i 19 % som kulturskolelærer i teater. Vi legger vekt på personlige egenskaper, gode samarbeidsevner og evne til å skape entusiasme og mestring for den enkelte elev. Søkere må også kunne bidra positivt i lærerkollegiet. Aktuelle kandidater må påregne å stille til intervju i uke 49.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Barnehagelærer, vikariat for Haugland Gårdsbarnehage Askøy AS
Haugland Gårdsbarnehage Askøy AS
Barnehagelærer, vikariat Haugland Gårdsbarnehage Askøy AS er en privat barnehage på Askøy, ca 15 minutt fra Bergen sentrum. Vi har dyr tilknyttet barnehagen, nå har vi ponni, høner og kaniner. Like utenfor barnehagen har vi et stort naturlekeområde som innbyr til mye god lek. Vår visjon: Humor, respekt, lek og lære, i barnehagen er det godt å være.Vi søker etter barnehagelærere i 100% stilling. Stillingene er svangerskaps-vikariat med varighet ca fra januar 2019 til ca januar 2020.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Barnehagelærere for Læringsverkstedet barnehage, avd. Du og Jeg Juvik
Læringsverkstedet barnehage, avd. Du og Jeg Juvik
Barnehagelærere Presentasjon av stillingen: Bli med og få verdens viktigste verdier til å vokse! Læringsverkstedet barnehage avd Du og Jeg Juvik har ledig to vikariat som barnehagelærer. Et vikariat fra 01.01.19 og et vikariat fra 01.02.19. Begge vikariatene løper til 31.07.19, med muligheter for forlengelse.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

DROSJESJÅFØR for ROYAL EXPRESS
ROYAL EXPRESS
DROSJESJÅFØR Ledig stilling som helgesjåfør hos oss.Er du utadvendt, glad i mennesker og liker å kjøre bil? Da er kanskje jobb som taxisjåfør noe for deg. Vi søker nå etter ny sjåfør til kjøring i helger, ferier, helligdager, og med muligheter for noe kveldsjobbing i ukedager. Søkeren må være pliktoppfyllende, fylt 20 år, kjøreseddel, førerkort klasse B og kjentmannsprøve Bergen (Sjåfører som har kjørt tidligere og har sjåførkort vil bli prioritert først i rekken av søkere)For mer informasjon kan Karl-Magnus Forland kontaktes på tlf.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Undervisningskonsulent og booking- og resepsjonsmedarbeider for NORGES BLINDEFORBUND
NORGES BLINDEFORBUND
Undervisningskonsulent og booking- og resepsjonsmedarbeider Vi har nå 2 ledige stillinger ved Solvik syn- og mestringssenter. Senteret er lokalisert i naturskjønne omgivelser på Askøy ved Herdlafjorden, ca. ¿ times kjøretur fra Bergen. Vi søker undervisningskonsulent i 60 % stilling, og booking- og resepsjonsmedarbeider i 40%. Stillingene kan søkes samlet eller hver for seg. Undervisningskonsulent(fast, 60% stilling ) Arbeidsoppgavene omfatter blant annet: ¿ Ansvar for planlegging og utvikling av kurstilbudet ved senteret.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Pedagogisk leder - Tveit barnehage for Fagavdeling barnehage, Tveit barnehage
Fagavdeling barnehage, Tveit barnehage
Pedagogisk leder - Tveit barnehage Vi søker deg som kan gi barn en god og lærerik hverdag. Vi ønsker en medarbeider som er omsorgsfull, initiativrik, reflektert og god på å "se" barns resurser og behov. Barnehagen har 4 avdelinger. 2 med barn fra 0-3 år og 2 med barn fra 3-6 år. Vi har godt samarbeid mellom avdelingene og er mye ute.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Stillasmontører søkes for Safejob Bergen AS
Safejob Bergen AS
Stillasmontører søkes For kunde søker vi etter stillasmontører til oppdrag i Bergensområdet. Kvalifikasjoner:Fagbrev som stillasmontør / stillasmontør kursFallsikringskursRelevant arbeidserfaringBosatt i BergensområdetPersonlige egenskaper:Høy serviceinnstillingOmgjengelig og med en positiv holdning til kollegaer, kunder og leverandører.Evne til å jobbe effektivt og selvstendigSpråk: Norsk eller EngelskForståelse og etterlevelse av HMSHar du den rette kompetansen?
Registrert : 08-11-2018 Søknadsfrist : 18-11-2018

Sykepleier/vernepleierstilling i alderspsykiatrisk post-Askøy - NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus for NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus
NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus
Sykepleier/vernepleierstilling i alderspsykiatrisk post-Askøy - NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus Vi har nå ledig en fast stilling i 100% ved vår psykiatriske døgnavdeling. Vi søker etter deg som liker å jobbe sammen med engasjerte medarbeidere som arbeider til beste for pasientene. På Olaviken har vi en personalgruppe for brenner for å hjelpe pasienter og pårørende i vanskelige livssituasjoner.
Registrert : 08-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Medarbeider i tverrfaglig vurderinngsteam - Fagavdeling helse og omsorg for Fagavdeling helse og omsorg
Fagavdeling helse og omsorg
Medarbeider i tverrfaglig vurderinngsteam - Fagavdeling helse og omsorg Askøy kommune har ca 29 000innbyggere.Det tar 15 min å kjøre fra Bergen sentrum over Askøybroen eller 8 min med hurtigbåt. Kommunen kan tilby sine gjester og innbyggere kultur, historie og natur i skjønn forening. Askøy kommune skal kjennetegnes av brukervennlige og gode helsetjenester. Vi har etablert et tverrfaglig vurderingsteam som har en sentral oppgave med å beslutte riktig tjenestenivå ,riktig tjeneste til riktig tid gjennom tverrfaglig samarbeid og tidlig dialog med bruker og pårørende.
Registrert : 06-11-2018 Søknadsfrist : 18-11-2018