Har du erfaring med SAP og er ledig omgående for et spennende vikariat?

Er du ledig omgående og ser etter nye muligheter? Har du erfaring fra HR-bransjen og erfaring med bruk av SAP som arbeidsverktøy? Da vil vi gjerne høre fra deg!

For vår kunde på Kjeller ser vi nå etter deg som brenner for HR- og rekrutteringsfaget. Vi ser spesifikt etter deg som er fleksibel, initiativrik og selvstendig, og som er kjent for din store interesse for mennesker. Du har sterke samarbeids- og kommunikative evner, og er en mester på å organisere ditt arbeid på en ryddig og effektiv måte.

Kvalifikasjoner? Av tidligere erfaring er det ønskelig at du har vært innom rekrutteringsfaget. Det viktigste er imidlertid at du har erfaring med SAP, og kan dette systemet godt. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Hva skal du gjøre? Du skal bistå med rekruttering og ansettelser, styrke bedriftens onboardingprosesser, rapportere i SAP og utføre andre forefallende oppgaver knyttet til rollen.

Hva vil du få tilbake? Dette vikariatet vil kunne tilby deg varierte oppgaver i en spennende bransje! Du vil få en viktig rolle i HR-avdelingen, med fleksibel arbeidstid og lønn etter avtale. Dessuten vil du jobbe i et positivt og uformelt arbeidsmiljø med gode kollegaer.

Vikariatets varighet er i første omgang fram til september, men det kan være mulighet for forlengelser. Lønn etter avtale.

Er dette stillingen du har ventet på? Kast deg rundt og send inn en søknad nå - så raskt som mulig!

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!

Fylke navn: 
Akershus
Kommune navn: 
Skedsmo
Jobbfunksjon: 
HR-konsulent
Link til søknad: 
https://www.toptemp.no/ledig-stilling/?id=3268&o=l8--37